Het verhaal van Chaltu Alemu Posted april 9, 2018 by Equal Education

Off

“Ik maakte deel uit van de eerste lichting van het Equal Education Project in Uke. Voordat ik aan het project begon was ik altijd erg nerveus over mijn schoolresultaten.


Tijdens het project leerde ik veerkracht en doorzettingsvermogen. Mijn schoolprestaties werden steeds beter en ik kreeg daarvoor erkenning en bewondering van mijn ouders en vrienden.

De belangrijkste veranderingen die ik heb doorgemaakt liggen op het gebied van: zelfvertrouwen, zelfwaardering, persoonlijk leiderschap, vaardigheden en de academische prestaties die me gebracht hebben op universiteitsniveau.

Ik bedank DEC en Equal Education dat ze me op de juiste weg hebben geholpen en begeleid. Onder meer door de bijdrage aan de kamerhuur, het faciliteren van de extra lessen en door me bekend te maken met de basisvaardigheden in de ICT.

Ik ben niet langer meer verlegen. Ik geniet van het sociale leven. Ik droom van een beter leven in de toekomst.”